Υπηρεσίες

1

Δημιουργικές Υπηρεσίες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιτύχει μια διαφημιστική καμπάνια τους εμπορικούς σας στόχους. Με βάση την εμπειρία μας, σας παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις έντυπης διαφήμισης και μαζικής επικοινωνίας που αποδεδειγμένα μπορούν να ενισχύσουν τις πωλήσεις σας και να σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Οραματιζόμαστε την ιδέα σας και προχωράμε στην οπτική απόδοση της εταιρικής σας ταυτότητας. Δημιουργούμε με φαντασία και έμπνευση κάθε είδους έντυπο, συσκευασία ή ειδική κατασκευή για τις ανάγκες της παραδοσιακής διαφημιστικής σας καμπάνιας ενώ φροντίζουμε να "πουλάει" και να ξεχωρίζει.
2

Ιστοσελίδες & web hosting

Μαζί με τους συνεργάτες μας αναπτύξαμε και σας παρέχουμε νέες υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε την ψηφιακή σας παρουσία, παρέχοντάς εξειδικευμένες υπηρεσίες, που αποβλέπουν στην αποτελεσματική προώθηση εμπορικού σας σήματος. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα με έμφαση στην εικαστική λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητά της από το χρήστη.
3

Ψηφιακή επικοινωνία

Tα ψηφιακά κανάλια αποτελούν το πιο πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσουμε την εικόνα σας, τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και να ενισχύσουμε τα έσοδα της επιχείρησής σας, έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά. Αξιοποιούμε το διαδίκτυο αναπτύσσοντας ψηφιακά προγράμματα marketing για την αποτελεσματικότερη προώθησή σας. Χρησιμοποιούμε κάθε δυνατότητα που παρέχει ο παγκόσμιος ιστός, ώστε η επικοινωνία σας βρίσκει έγκαιρα και έγκυρα και με ακρίβεια το στόχο της.

 

Κάθε μας έργο, σχεδιάζεται ενδελεχώς από μια άρτια καταρτισμένη ομάδα στον τομέα της παραδοσιακής & της ψηφιακής επικοινωνίας που προτείνει στοχευμένες λύσεις για την έντυπη ή διαδικτυακή σας παρουσία σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο επιχειρηματικό χώρο.

Κορυφή

Branding & print design

Corporate Identity

Η ταυτότητα και το λογότυπο της επιχείρηση σας, είναι η πρώτη επαφή µε το κοινό σας. Δείξτε τους την προσοχή που τους χρειάζεται. Θα σας ανταμείψουν!

Labels & Tags

Ατομικές ταυτότητες ή προϊοντική σήμανση με χαρακτήρα. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Η προσοχή και η μελέτη κάθε λεπτομέρειας που αφορά στο προϊόν σας, είναι αυτό που τελικά το κάνει επιτυχημένο. Διακριθείτε!

Letterheads / Envelope Ηeads

Η ταυτότητά σας, παντού. Εφαρμόστε τα σε κάθε ενέργεια που κάνετε όπως στην αποστολή καρτών ή στην έκδοση τιμολογίων. Μην αφήνετε τους καταναλωτές σας να αναρωτιούνται. Δώστε τους τη δυνατότητα να σας αναγνωρίζουν µε την πρώτη ματιά. Σας συμφέρει!

Advertising Insert

Η δύναμη της μαζικής επικοινωνίας
  • Καταχωρήσεις Περιοδικών
  • Καταχωρήσεις Εφημερίδων
  • Αφίσες

Annual Report

Τα οικονομικά σας αποτελέσματα δεν αρκεί να είναι ικανοποιητικά, είναι απαραίτητο να είναι και ευχάριστα στην παρουσίαση και εύκολα αναγνώσιµα. Έτσι ενδυναμώνεται η εικόνα της επιχείρησής σας.

Catalogue & Brochure Design

Με τη δική σας συνεργασία βελτιστοποιούµε τις πωλήσεις των προϊόντων σας ή/και των υπηρεσιών σας, αξιοποιώντας αυτά τα πολύτιµα επικοινωνιακά εργαλεία µε τον καλύτερο τρόπο.

Invitation Design

Προσκαλέστε µε στιλ και φαντασία! Μην αφήνετε στο κοινό σας τη δυνατότητα να αρνηθεί στην πρόσκλησή σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, δελεάστε το με μια πρωτότυπη πρόκληση για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει!

Oudoor

Όλοι κυκλοφορούμε στο δρόμο. Εκμεταλλευτείτε το! Διακριθείτε στον καταιγισμό οπτικών ερεθισμάτων. Προκαλέστε τα βλέμματα και την προτίμηση των καταναλωτών σας, εκμεταλλευόμενοι σωστά και δημιουργικά την υπαίθρια διαφήμιση.

Packaging

Συσκευασία: ο καλύτερος πρέσβης του προϊόντος σας! Πριν ακόμα ο καταναλωτής γνωρίσει το προϊόν σας, έρχεται πρώτα σε επαφή µε τη συσκευασία του. Αυτή “μιλάει” για το περιεχόμενο. Αυτή πρώτα πείθει για την αγορά του. Προσέξτε την. Πολύ!

Shopping Bags

Δε μεταφέρουν απλώς τα προϊόντα σας. Μεταφέρουν κυρίως το καλό σας όνομα! Το επόμενο βήμα μετά τη συσκευασία. Η συσκευασία ενισχύει τις πωλήσεις σας. Η τσάντα ενισχύει την εικόνα σας και την αναγνωρισιµότητά σας! Με µας τα σωστά στοιχεία, που θα διαφοροποιήσουν την εικόνα σας από τον ανταγωνισμό.

Menu Design

Το ξέρετε ήδη. Πρώτα απ’ όλα χορταίνουν τα µάτια. Το μενού είναι το πρώτο και ίσως το κυριότερο εργαλείο κάθε επιχείρησης, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Αξιοποιήστε το σωστά!

Pop Display

Βοηθήστε τους καταναλωτές σας να σας “βρίσκουν” ευκολότερα! Επικοινωνήστε προωθητικές ενέργειες και αξιοποιήστε το χώρο προς όφελός σας. Το προϊόν σας πρέπει πάντα να είναι ο πρωταγωνιστής!

Promotions

Ειδικές τεχνικές για αύξηση πωλήσεων σε προκαθορισμένο χρόνο. Ακόμα ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας που σας δίνει τη δυνατότητα να ελιχθείτε, να επιτεθείτε και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό, ενδυναμώνοντας παράλληλα την εικόνα σας. Αξιοποιήστε το!

Web design & Web development

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευάζουμε την προσωπική ή εταιρική σας ιστοσελίδα με έμφαση στην εικαστική λεπτομέρεια και την ευχρηστία της.

Φιλοξενία

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατοχύρωσης ονομάτων (domain names), φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) και

Ανάπτυξη web & mobile εφαρμογών

Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που αξιοποιούν το internet με τέτοιο τρόπο που μπορεί να "μεταμορφώσει" τον τρόπο που εργάζεστε με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών που απαντούν στα προβλήματά σας.

 

Ακολουθηστε μας Τα εργα μας Επικοινωνια